Nyhetstorkans ödesdigra följder

Postat: 28 juni, 2012 av Nirke i Allmänt

SPOILER! Det här kommer inte handla så mycket om spel om det kommer handla om hur desperat man kan bli efter nyheter om desamma.

 

Vi har kommit till slutet av juni, och den allmänna nyhetstorkan har precis börjat ge sig tillkänna. Så är det ju alltid på sommaren, och de gör mig egentligen ingenting. Det är ju trevligt att det lugnar ner sig på den allmänna katastroffronten (även om vi ännu inte är helt säkra, det var det här med europengar och inbördeskrig och annat sattyg). Men det börjar i alla fall lugna ner sig.

Så också på spelfronten. Sure, Nintendo har i vanlig ordning (det har jag lärt mig på bara 1 års närstudier av spelmedier) utannonserat något lätt oprovocerat i 3DS XL, Steel Batallion är tydligen uslare än uslast kan vara och det trillar in expansioner lite här och var. Men på det stora hela känner man att vi är inne i den stora sommartorkan.

Så kanske är det inte så konstigt när allt kommer omkring att jag helt plötsligt bestämde mig för att göra det förbjudna; skaffa ett twitterkonto. Jag var svältfödd på nyheter, jag hade just upptäckt Greg Miller och jag behövde bara min dagliga spelfix, så att säga. Man kan nog åtminstone försöka analysera det så. Så jag gjorde det. Jag skapade ett konto.

Problemen lät inte vänta på sig. Först ville Twitter ge mig en liten genomgång av hur man använder twitter. Utmärkt! Om bara The Witcher varit lika generös hade jag kanske fortsatt spela! Men mycket snart ville den att jag skulle välja några nissar att prenumerera på, bara så där för att lära mig. Och jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva. Ge mig spelnyheter! Ge mig en ny playstation! Ge mig ett nytt Dragon Age! Det var ju allt jag ville egentligen. Men okej, jag fumlade ihop några namn. Och genast fylldes min facebookvägg (men twittervägg då, fast jag tror inte det heter det) med lösrycka meningar och snabel:an. Jag förstod ingenting. Jag loggade ut.

Besökte mina vanliga sidor, kikade runt lite. Läste några nyheter, några bloggar. Lyssnade på någon podcast. Och så loggade jag in igen. Och hela väggen var full av FULLSTÄNDIGT LÖSRYCKTA MENINGAR SOM INTE VAR TILL MIG. Helt obegripligt. Och det enda som återkom var kritik mot Obamas sjukvårdsreform. Inget spelrelaterat alls! Helt meningslöst.

Och dessutom jättestressande. Jag avregistrerade mitt konto och andades ut. Jag får helt enkelt läsa en bok i sommar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s