SimCity, eller hur jag blev en modern gejmer

Postat: 14 april, 2013 av Nirke i Allmänt
Etiketter:, , ,

Jag har alltid tänkt på mig själv som något av en traditionalist tevespelsmässigt (helt utan att ha vuxit upp med spel). Jag gillar tredjeperson. Jag gillar inte free-to-play. Jag förstår mig inte på kickstarter. Jag har aldrig förstått det där med att kolla på när andra spelar spel på youtube heller. Och så hände plötsligt SimCity.

Jag köpte spelet. Jag spelade spelet (själv – för jag är också emot att ha andra i min spelupplevelse…). Jag var rätt nöjd. Och så började jag helt plötsligt, och ohämmat, bli sjukligt intresserad av andras städer. Så jag började kolla på youtube. Och MÄNGDEN städer jag nu sett övergår mitt förstånd. Jag har kollat på så många spelsessioner SimCity att jag blir förskräckt och börjar ifrågasätta mitt eget huvud. Vad är grejen? Ja, jag kan inte förklara det. Det är bara så ohämmat underhållande!

Kolla bara här när quill18 visar var skåpet ska stå.

Men hela tiden har jag ju ändå tänkt att det är själva spelandet i sig jag gillar mest (trots att jag av olika skäl inte spelat så mycket på sistone). Och så igår skulle jag spela. Jag gjorde det. Det gick rätt bra (även om mitt casino går med stor förlust). Problemet var bara att jag har ännu roligare när någon annan spelar. Jag har med andra ord blivit en sådan där modern gejmer. Och det betyder förmodligen att jag och share-knappen på PS4 kommer att bli hur tajta som helst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s